1. Допомагаю в оформленні замовлень з інтернет-магазинів.
1.1. Заявки на оформлення подаються виключно через методи комунікації, що вказані вище.
1.2. Коментарі в темі призначені лише для відгуків і питань.
1.3. Реклама заборонена.
2. Відповідальність:
2.1. Якщо замовлення не приходить, я буду домагатись повторної відправки.
2.2. Якщо будь-який товар в замовленні прийде пошкоджений, то Ви повинні вислати фотографію, і я буду домагатися повторної відправки цього товару.
2.3. Відповідальності за правильність Ваших даних не несу. Якщо Ви написали ПІБ, індекс чи адресу з помилками - то це Ваша вина.
2.4. Не несу відповідальності, якщо Ви поклали гроші не на той рахунок.
3. Процедура оформлення замовлення:
3.1. Методами комунікації, що вказані вище, Ви залишаєте замовлення у вигляді: посилання на лот, кількість, пункт призначення.
3.2. Я перевіряю, скільки це буде коштувати в гривнях (враховуючи курси конвертації валют), і пишу Вам цю суму.
3.3. Якщо Ви згодні, наступним повідомленням і залишаю Вам реквізити оплати.
3.4. Після цього Ви вносите 100% передоплату + за кожне замовлення я беру 10%, але не менше 20 грн. Ви відповідальні за зберігання чека оплати, доки я не підтверджу грошовий переказ.
3.5. Після передоплати необхідно повідомити наступні дані: ПІБ українською (або тією мовою, громадянином якої країни Ви є), адресу українською, поштовий індекс, контактний телефон.
Вартість і термін доставки залежить від інтернет-магазину і в кожному випадку прораховується окремо.
Користуючись столом замовлень Ви підтримуєте Фонд Швидкубінгу України