Ось і настала ця довгоочікувана мить... Сьогодні (06 квітня 2013 р.) о 19:00 на телеканалі СТБ дивіться кастинг шоу "Україна має талант-5" в м.Львів, в якому ви знову побачите швидкуберів! Не пропустіть це неймовірне видовище! Приємного перегляду! http://vk.com/video-6994196_164771184
4 сезон:
Rom1k писав:ось дивлюся я шоу "Україна має талант" і думаю чому там ще ніхто не складав кубик Рубика? Люди, можливо й справді хтось візьме участь у шоу, зрозуміло що ми не будемо притендувати на 1000000грн. але так ми зможемо висунути наше діло в маси і якщо все грамотно зробити то може попадем у 50ку найкращих.Давайте все швидше організуємо поки не пізно? п.с ну як ідейка?
infected писав:идея прикольная)))) кпримеру оди будет собирать длайин один 4х4 и тд и тп и можна сделать прокольное шоу))))))
ага...Бодя ногами а Вінник в той час трійку і ще якиїсь час а дехто може в сліпу(але треба потренуватись) і великий куб якиїсь принести. а якщо пройдем то можна вже буде і картину якусь з кубів зробити.
Це буде не цікаво і занадто швидко. Думаю на першому кастингу треба накаджиму і зібрка ногами, вінніка і ще когось третього. Якшо пройдуть далі, то вже треба буде на їх очах за 1- хвилин зробити гарну картину з кубів 3х3х3.
Ну я сидів у залі і бачив багато номерів, більшість яких на тв навіть не попадуть і помітив, шо судді часто кажуть типу, шо ви будете робить далі, чи зможете ви щось нове показати і тд.