Збір підписів для реєстрації громадської організації УАШ
- Baro
- 2х2х2
- Найкращий час: Все по переду
- Кубик 3x3: DaYan V ZhanChi
- Контактна інформація:
Re: Збір підписів для реєстрації громадської організації УАШ
Мене звати Гонимар Ігор Анатолійович.
Я живу в мiстi Миколаеві. У мене є друзі, які підтримують ідеї громадської організації «Українська Асоціація швідкуберів» і готові стати членами організації під моїм керівництвом.
Я живу в мiстi Миколаеві. У мене є друзі, які підтримують ідеї громадської організації «Українська Асоціація швідкуберів» і готові стати членами організації під моїм керівництвом.
- IORIONI
- 2х2х2
- Найкращий час: 9.57
- Кубик 3x3: 9.57
- Контактна інформація:
Здравствуйте, мене звати Чернега Юрий Владимирович. Я живу в городе Бершадь (Винницкая обл). У мене є друзі, які
підтримують ідеї громадської організації «Українська Асоціація швідкуберів»
і готові стати членами організації під моїм керівництвом.
підтримують ідеї громадської організації «Українська Асоціація швідкуберів»
і готові стати членами організації під моїм керівництвом.
Чему бывать, того не миновать...
- Mitresko
- 2х2х2
- Найкращий час: 24.6
- Кубик 3x3: DaYan II GuHong
- Контактна інформація:
У мене є декілька ідей щодо діяльності нашої організації. Можна ходити по школах і інших навчальних закладах з лекціями на різні теми починаючи від "Швидкубінг проти наркотиків" і закінчуючи " Заробляй гроші збираючи куб" ну і тд. Таким чином можна зацікавити багато людей, серед яких основна категорія потенційних швидкуберів - школярі і студенти. Якщо в якомусь закладі нас дуже гарно сприймуть, то можна відкрити там гурток, і раз на тиждень проводити заняття на півгодини чи 45 хвилин. Таким чином може з’явитись достатня кількість швидкуберів і проводити змагання буде легше.
Ну як вам, варто чи ні?
Ну як вам, варто чи ні?
- Flaky
- 2х2х2
- Найкращий час: 15.78
- Контактна інформація:
Митреско, идея хорошая, но опаздала лет 30. Сейчас школьники и студенту таким врятле интересоватся будут...
- Mitresko
- 2х2х2
- Найкращий час: 24.6
- Кубик 3x3: DaYan II GuHong
- Контактна інформація:
Можна все красиво подати так, що будуе багато зацікавлених, я зараз думаю як це оформити, на зустрічи обговоримо чи можливо таке
- inquisitor
- Модератор
- Найкращий час: не знаю
- Контактна інформація:
Здається колись таким Сашко займався, по школах ходив, якшо мене звісно не глючить
Все идеи по деятельности организации только приветствуются, только для этого отдельный топик создадим
ВНИМАНИЕ!!! Всем потенциальным основателям организации на момент регистрации должно быть полных 18 лет.
- borisenko
- 2х2х2
- Найкращий час: стремится к бесконеч
- Контактна інформація:
Mitresko писав:У мене є декілька ідей щодо діяльності нашої організації. Можна ходити по школах і інших навчальних закладах з лекціями на різні теми починаючи від "Швидкубінг проти наркотиків" і закінчуючи " Заробляй гроші збираючи куб" ну і тд. Таким чином можна зацікавити багато людей, серед яких основна категорія потенційних швидкуберів - школярі і студенти. Якщо в якомусь закладі нас дуже гарно сприймуть, то можна відкрити там гурток, і раз на тиждень проводити заняття на півгодини чи 45 хвилин. Таким чином може з’явитись достатня кількість швидкуберів і проводити змагання буде легше.
Ну як вам, варто чи ні?
Ідея дуже чудова. Респікт.
Обов,язково про це поговоримо.
inquisitor писав:Здається колись таким Сашко займався, по школах ходив, якшо мене звісно не глючить
Так, було таке, тебе не глючить, ти цілком здоровий. Можна довідку брать та у космос летіти.
Bagira писав:Все идеи по деятельности организации только приветствуются, только для этого отдельный топик создадимВНИМАНИЕ!!! Всем потенциальным основателям организации на момент регистрации должно быть полных 18 лет.
Юля, дякую за важливе та потрібне зауваження.
Для тих хто не в темі.
Ну що. Хлопці та дівчатко.
Чекаєте на Діда Мороза чи на Санта Клауса?
Ви що?
Як ви можете допустити щоб без вас всі вершки зняли?
Як можна втратити можливість щоб у школі, технікумі, інституті чи навіть академії на перервах або аудиторіях, скрізь де б ви не з'являлися, дівчата пар виробляли, а хлопці міцно жали руку й хвалитися іншим що ви їх друг?
В контакті взагалі жерсть, кожен день по штуці френдів, хоч взагалі не заходь.
Ви що?
Дивіться бо потім нічим буде хвалитися.
А про кого бабусі у дворах легенди складати будуть?
А дітям, що дітям своїм розповідати будете? "-Я знав тих тіпочків які движуху замутили."
Тіпочкі замутять, а ви?
Я все бачу, всіх знаю, потім не підмазуйтесь.
Востаннє редагувалось 02 листопада 2010, 23:50 користувачем borisenko, всього редагувалось 1 раз.
- Flaky
- 2х2х2
- Найкращий час: 15.78
- Контактна інформація:
Борисенко, а если у меня нет 5 друзей, которые тоже увлекаются кубенгом, мне всёровно подписыватся?