wednesS писав:Не понял я прикола... я собираю обе дисциплины.
Почему я должен выбирать что для меня лучше?
Та же фигня.
wednesS писав:Не понял я прикола... я собираю обе дисциплины.
Почему я должен выбирать что для меня лучше?
wcaroman писав:я взагалі не розумію чого це деякі дисципліни для вас важливіші за інші.
ми за рівність!
ганьба!
ataman писав:wcaroman писав:я взагалі не розумію чого це деякі дисципліни для вас важливіші за інші.
ми за рівність!
ганьба!
Цікаво "ми" - це хто? Для всіх є якісь важливіші дисципліни. Наприклад, ти складаєш 3х3 за 10 сек., а 5х5 за 3 хв. Отже, для такої людини 3х3 є важливішою дисципліною, бо тут він може зайняти краще місце. Зайняти однакову позицію в всіх дисциплінах, дуже важко, тому про рівність дисциплін не може бти й мови.
Rom1k писав:ataman писав:wcaroman писав:я взагалі не розумію чого це деякі дисципліни для вас важливіші за інші.
ми за рівність!
ганьба!
Цікаво "ми" - це хто? Для всіх є якісь важливіші дисципліни. Наприклад, ти складаєш 3х3 за 10 сек., а 5х5 за 3 хв. Отже, для такої людини 3х3 є важливішою дисципліною, бо тут він може зайняти краще місце. Зайняти однакову позицію в всіх дисциплінах, дуже важко, тому про рівність дисциплін не може бти й мови.
так так так...ти все правильно сказав, але, думаю, малось на увазі те що не можна одну дисципліну ставити вище іншоїї, бо хтось в ній кращі результати має. Це наприклад якщо Рома робить змагання, і складаэ класно все крім 5х5, то він відміняє 5х5 бо він не любить цю дисциплыну - так не можна. Тому ми за рівність дисциплін.
п.с. я знаю, шо там 3х3 і 4х4 і тд. важливіші там за скваер чи ОН(привіт Черничку ), але не можна так все відкидати якшо вже робите дисципліну - то робіть нормально, а не тут вибирати і все те...краще вже не робити.