С Днем Рождения, форумчанин :)
- Nakajima
- 3х3х3
- Найкращий час: 00:09.02
- Кубик 3x3: Lubix ZhanChi
- Контактна інформація:
Re: С Днем Рождения, форумчанин :)
З Днем народження, Андрій! Всього найкращого!!!
-
- 2х2х2
- Найкращий час: 28.24
- Кубик 3x3: А-5
- Контактна інформація:
З Днем народження, Андрій! Всього найкращого!!!
Приєднуюся до вітань,та бажаю ще кращого ніж тобі коли небудь бажали!
- Rom1k
- 3х3х3
- Найкращий час: single - 8.14
- Кубик 3x3: Dayan 5
приєднуюсь до всіх...
бажаю всього найкращого і саб 10 в ОН
бажаю всього найкращого і саб 10 в ОН
Love...its like a Rubiks cube.
- Vlad
- 1х1х1
- Найкращий час: 49.64
- Кубик 3x3: ShengEn Type FII
- Контактна інформація:
я також тебе поздоровляю, та бажаю тобі всього найкращого, та всього, чого ти побажаєш!
-
- 2х2х2
- Контактна інформація:
не знаю можливо ця тема вже підіймалась але скажу!
пропоную всім на днюхи скидуватись і купувати головоломки в подарунки...пропоную Алукрету скидувати гроші хто скіке може але думаю що ця сума не повина бути меншою 10 грн(хоча можна і по п*ять гривень-якщо всі скинуться адже нас багато) (Алукрет ти не проти???) чому Алукрету ??-тому що на його рахунок при перерахувані грошей не беруть комісій і в нього є можливості купувати головоломки!
от уявіть день народження і вам тут приходить п*ятірка або четвірка про яку ви завжди мріяли і листівочка "від всіх швидкуберів України!
пропоную всім на днюхи скидуватись і купувати головоломки в подарунки...пропоную Алукрету скидувати гроші хто скіке може але думаю що ця сума не повина бути меншою 10 грн(хоча можна і по п*ять гривень-якщо всі скинуться адже нас багато) (Алукрет ти не проти???) чому Алукрету ??-тому що на його рахунок при перерахувані грошей не беруть комісій і в нього є можливості купувати головоломки!
от уявіть день народження і вам тут приходить п*ятірка або четвірка про яку ви завжди мріяли і листівочка "від всіх швидкуберів України!
- Rom1k
- 3х3х3
- Найкращий час: single - 8.14
- Кубик 3x3: Dayan 5
якби все так просто...тоді треба буде дарувати подарунки лише більш активним учасникам форуму(не будем ми якомусь там Іванові, шо на форум заходить раз у півроку дарувати пятірку).Звідси вже почнуться братись образи, чому йому подарували - а мені ні? А так можливо, хоча мені здається - малоймовірно шо таке буде..)
Love...its like a Rubiks cube.
-
- 2х2х2
- Контактна інформація:
не будем ми якомусь там Іванові, шо на форум заходить раз у півроку дарувати пятірку)
Я ПОВНістю з цим згоден!
- Mitresko
- 2х2х2
- Найкращий час: 24.6
- Кубик 3x3: DaYan II GuHong
- Контактна інформація:
ДУЖЕ Гарна ідея з ДУЖЕ гарними і ДУЖЕ ЩИРИМИ намірами, але вона не приживеться((( і нічого толкового не буде, будуть толпи ображених. воно нам треба? Скинутьсь комусь на подарунок я завжди ЗА, але ті кому я ( ми) не скинулись з різних причин будуть ображатись. і цю ідею треба було б писати в лс Ромі, і він розповсюдив кожному в лс, а так, тих, хто таке не підтримує будуть вважати жлобами, хоча у них напевне абсолютно адекватна думка ( "ну я ж не можу всім підряд скидатиь(" ), і тоді виникає питання "чому для когось ми скидаємось, а для когось ні?!" і думка, яка вже опублікована " звісно не всім". Ну а якщо не всім, тоді який сенс?
Хоча ідея ДУЖЕ Щира і я підтримую її))
Хоча ідея ДУЖЕ Щира і я підтримую її))