77SERG77 писав:Как можно самому себе противоречить? Как может так писать администратор на спидкуберском форуме? Для тебя это прикол какойто, людям голову морочить? А ведь тебе серьезно отвечают.
Може, малося на увазі, що збирає етапами OLL та PLL. Досить вже критикувати ледь не кожен його пост.
Особисто у мене коли з'явився кубік (позичив в свого друга), то перший вечір я його просто крутив, намагаючись щось скласти. Через годину знайшов статті з журналів "Квант" та "Наука и жизнь" і якимось середнім способом між цими двома зібрав, після чого спокійно пішов спати. Але я нічого з тих методів не запам'ятав, зібрав якось несвідомо. На наступний день знайшов відео Романа Байбусінова (RBcuber) для початківців. Його я зрозумів і збирав за 1:30 - 1:40. На наступний день знайшов його ж відео введення до методу Фрідріх. Зрозумів принципи F2L та ще 10 алгоритмів для OLL та PLL. Дуже довго збирав, маючи лише цей запас алгоритмів. Коли набридло робити OLL через трикутники, вивчив сім алгоритмів із зібраним хрестом. Потім, коли набридло робити OLL в три етапи (з хреста лише один центр нагорі) вивчив алгоритми "з крапочками", ну і т. д. потроху всі OLL та PLL. Весь цей процес дуже на довго розтягнувся. Ще не всі алгоритми OLL знаю, збираю стабільно з середнім 30.